Werken bij ons

Salvator welzijnscentrum vzw is een instelling die bestaat uit een woon- en zorgcentrum, een kortverblijf en oriënterend kortverblijf, assistentiewoningen en zorgappartementen. Hiervoor kunnen wij rekenen op meer dan 300 gemotiveerde medewerkers. Ben jij een persoon die een hart heeft voor de zorgsector en wil je bijdragen aan een kwalitatieve zorg op maat, dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Hieronder kan je al de mogelijkheden vinden binnen on te werken binnen onze vwz.

Vacatures

Ben jij een persoon die een hart heeft voor de zorgsector en wil je bijdragen aan een kwalitatieve zorg op maat, dan ben jij misschien de persoon die we zoeken. Gebruik onderstaande link om onze openstaande vacatures te bekijken:

Studenten

Een stage is een verkenningstocht en een hele uitdaging.
Om deze boeiende opdracht tot een goed einde te brengen willen we dat je je thuis voelt bij ons.
Aan de hand van een onthaalbrochure willen we je alvast wat wegwijs maken.

Vrijwilligers

In onze VZW doen wij ook beroep op vrijwilligers. Zij vormen een belangrijke meerwaarde voor onze bewoners.

Vrijwilligerswerk kan ingevuld worden op diverse terreinen, zoals:

Mensen die interesse hebben om als vrijwilliger in onze VZW hun steentje bij te dragen, kunnen steeds contact opnemen met de verantwoordelijke van onze vrijwilligers op het nummer 011/27 29 21.

Spontane sollicitatie

Ben jij een persoon die een hart heeft voor de zorgsector en die wil bijdragen aan een kwalitatieve zorg op maat, dan ben jij misschien de persoon die we zoeken.

Salvator Welzijnscentrum vzw is een instelling die bestaat uit een woon- en zorgcentrum, herstelverblijf en assistentiewoningen. Wij kunnen daarvoor rekenen op 300 gemotiveerde medewerkers.

Stuur je sollicitatiebrief, sollicitatieformulier en CV naar :

Mw. Isabelle Picard
Salvator Welzijnscentrum vzw
Ekkelgaarden 17 – 23
3500 Hasselt
011 27 29 21

Of solliciteer online via:

Stuur een email met je brief en CV naar isabelle.picard@salvatormundi.be.