Maatregelen Covid-19 fase 1 bis & 2

Op 18 mei 2020 gaan we over naar fase 1 bis en op 25 mei naar fase 2 omtrent de versoepelingen van de maatregelen.

Fase 1 bis – 18 mei 2020:

1) Kapsalon
Vanaf maandag 18 mei zullen onze kapsters hun dagelijkse activiteit geleidelijk aan terug starten. Zowel de bewoner als de kapper/kapster dienen een mondmasker te dragen.

2) Pedicure
De pedicure zullen vanaf 18 mei starten met de voetverzorging van onze bewoners en cliënten. Zowel de bewoner als de pedicure dienen een mondmasker te dragen.

Fase 2 – 25 mei 2020:

Gezien de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad en de Vlaamse taskforce COVID-19, kunnen de bezoekmogelijkheden in ons Woonzorgcentrum, centrum voor Herstelverblijf en assistentiewoningen in beperkte mate en onder strikte voorwaarden verruimd worden.

We wensen voor alle personen die verblijven in onze vzw in het kader van de Coronacrisis kwaliteitsvolle zorg en ondersteuning te waarborgen. Dit willen we realiseren rekening houdend met de beschermende richtlijnen. Hierbij houden we rekening met de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van onze bewoners, onze bezoekers en medewerkers. De rode draad bij de realisatie van onze bezoekersregeling is ‘het vermijden van overdracht van het Coronavirus’.

Wij doen hier een beroep op ieders gezond verstand en begrip. Wanneer we te restrictief zijn om de veiligheid te garanderen, riskeren we het menselijke uit het oog te verliezen. Wanneer we alleen kijken naar het warmmenselijke, wordt het onveilig.

Familie zal per mail of per post op de hoogte gebracht worden met extra informatie betreft de maatregelen omtrent het bezoek.

 

Veilige groeten,

De directie

Top